Pedicurepraktijk Marian Pits

Welkom bij medisch Pedicurepraktijk Marian Pits

 

Sinds maart 2016 ben ik gediplomeerd en trotse eigenaar van mijn eigen praktijk. Als pedicure kan ik u helpen bij de verzorging van uw voeten en behandel ik alle voorkomende voetproblemen, zoals ingroeiende nagels of andere nagel aandoeningen, likdoorn, overtollig eelt en kloven. Ik ben aangesloten bij ProVoet, dit betekend dat ik werk volgens de branchenormen die gelden voor hygiéne, arbo en milieu.

Ik bied medisch voetverzorging aan voor de risicovoeten, mensen met diabetes, reuma, spastische-, verwaarloosde- en oudere voet.

 Ik behandel op afspraak in mijn praktijk op de 1ste verdieping .

ik heb voorlopig een klantenstop tot oktober 2024

 

 

IMG_3173.JPG

Mijn expertises

Ik ben gediplomeerde pedicure en lid van brancheorganisatie ProVoet. Ik heb me na de basisopleiding verder gespecialiseerd. Daarom kan ik u ook de onderstaande gespecialiseerde behandelingen aanbieden:

Reumatische voet

Voor iemand met reumatische klachten is het aan te raden om een pedicure te bezoeken die verstand heeft van deze aandoening, ik ben bijzonder bedreven in het verlichten van knobbels en het geven van gedegen advies over geschikt materiaal. 

Expertise 1

Diabetische voet

Mensen met diabetes lopen de kans om complicaties aan hun voeten te krijgen als gevolg van de ziekte. Door mijn focus op "Diabetische Voet" kan ik uw voetprobleem grondig beoordelen en behandelen, wat vaak vergoed wordt door de ziektekostenverzekering.

Expertise 2

Persoonlijke voetverzorging

Aangepaste voetverzorging omvat een volledige lichaamsbehandeling van uw voeten, te beginnen met een voetenbad en scrubben van de huid. Dit wordt gevolgd door het aanbrengen van een zalfpakket om de genezing te bevorderen. 

Expertise 3

Voeten verdienen aandacht!

Wanneer u zich realiseert hoeveel voetstappen u in uw leven gaat zetten, dan is snapt u goed waarom deze slogan ook voor u telt. U kunt te maken krijgen met allerlei ongemakken zoals eelt, likdoorns en ingroeiende nagels. Maar ook klachten als reuma, diabetes of nare drukplekken kunnen op uw voeten van toepassing zijn. Mijn advies: ga op tijd naar een specialist! Als u op tijd verzorging voor uw voeten krijgt, kan u een medische behandeling en blijvende klachten voorkomen.